Revista literaria avant la lettre

Notes biogràfiques del dron UAV89540-14

by

1989

Neix als Estats Units als laboratoris d’enginyeria Tech-Mex Industries de San José (Califòrnia) de la mà d’un treballador il·legal d’origen mexicà del torn de nit. L’acte de bateig amb una ampolla de tequila no surt com s’esperava. Afortunadament és recuperat del contenidor de ferralla pel mateix treballador il·legal.

Primers petons amb una calculadora científica.

1995

Primera feina a Fort Comansi (Kansas), base de l’exèrcit dels Estats Units. Participa activament en la recopilació de proves visuals incriminatòries en la presumpta relació entre el sergent Jackson i el capità Álvarez; entre la caporal Brown i la soldat Kocinsky; entre el capità Álvarez i la soldat Kocinsky i entre el sergent Jackson, el coronel Ewing i Ruby, la mascota de la base.

Intensa relació amb el porter automàtic del pavelló d’oficials.

2001

Emigra a Suïssa. Col·labora estretament al costat de Jean-Jacques Montagne i altres directors de cinema suïssos en en el que més tard es coneixerà com la Noveau Regardez: filmacions panoràmiques de serralades d’arreu del món amb els sons usuals de la copulació animal i humana, de fons.

Se’l veu sovint amb un minipimer d’un bistrot de Ginebra.

2008

Crisi existencial. En un impuls per retrobar-se amb els seus orígens mexicans, s’instal·la al país on participa en la realització de diversos videoclips de narcocorridos. Guadalupe no te pinchesT’esnifaré siempre, siempre i El último granito del grup Chingotes de Tucumán. Papelinas y lunasYa no tengo mono de ti i Polvitos de amor del grup Jalisco por la vena.

Tempestuós afer amb un dispensador automàtic de nachos i burritos.

2012

Entra a formar part d’IDE (Infraestructures de Dades Espacials) d’Andorra en un programa per cartografiar el país. Els resultats sorprenen els seus superiors, ja que d’acord amb les dades recopilades, Andorra s’estendria a l’oest, fins on és ara Burgos; a l’est fins a Torroella de Montgrí; al sud fins a El Vendrell i al nord fins a Limoges.

Esporàdica relació amb caixer automàtic de Crèdit Andorrà.

2013

Entra a treballar per a l’agència de notícies Associated Press. Mentre intenta caçar davant les costes de Croàcia al primer ministre anglès a bord del iot d’un peix gros de la industria armamentística, amb algú que no és la seva dona, és abatut pel mateix peix gros de la indústria armamentística, de manera accidental, mentre practicava el tir al plat a la coberta del iot.

Només una vella consola Sega Megadrive i un molinet de cafè automàtic assisteixen al seu funeral.

Recomendamos