Revista literaria avant la lettre

Programació primavera-estiu del Teatre Municipal Ramon Mercader de Vilanova del Llobregat

by

ICLOWN
17 de març

Un clown feliç i despreocupat es troba un iPhone al costat d’una flor que estava olorant. Després de tot un seguit de números clàssics: la mosca, la cadira, el domador, Guillem Tell, el saxofon… realitzats amb un iPhone en lloc d’un partenaire, veurem com s’ha deshumanitzat un ésser pur com el clown per culpa de la tecnologia capitalista. Un final sorprenent farà reiniciar el clown i tornarà a mirar les flors amb la seva mirada de nen.
(Per a la realització de l’espectacle no es maltracta cap iPhone.)


TERRA BAIXA RELOADED, D’ÀNGEL GUIMERÀ
8 d’abril

Marta, Manelic i Nuri van a les Terres Altes, l’última ciutat humana que queda. A poc a poc, les màquines van avançant i Manelic, amb nous i increïbles poders, haurà de lluitar contra més llops de l’amo Sebastià i fer front a la situació. L’amor entre Marta i Manelic creix moltíssim mentre la batalla per la supervivència arriba al seu punt crucial.


MONÒLEGS DE LA PLACENTA
2 de maig

Tres actrius ens divertiran amb ocurrents monòlegs sobre el fet de ser mare: la comprovació de la dilatació, l’ambientador de la sala de parts, la moda en el tall del cordó umbilical, els diferents tipus de punts de sutura, les crocks de les llevadores… aquests i molts d’altres temes són la base d’una hora plena de riures i de… parides.


LES PRECIOSES RIDÍCULES, DE MOLIÈRE
16 de juny

Linda Lovelace és una jove que va al metge amb un problema poc comú: necessita alliberar tota la seva energia poètica que té acumulada experimentant nous estils. Però el doctor va més enllà i descobreix que, per culpa d’algun problema genètic, la seva veu literària no està situada on li tocaria sinó a l’interior de la seva gola. Tant el doctor com d’altres homes ben literats se n’encarregaran que la Linda tingui centenars de recitals poètics tota la seva vida.

Recomendamos